Generelle oplysninger
Club Matas Film ejes og drives af NS Media ApS (CVR nr. 27734960)
Etableret 1989
Gammel Kongevej 3B st. th
1610 København V
e-mail: [email protected]
Kundeservice telefon: 27 97 78 28
Kl. 10.00 – 12.00 alle hverdage.

Priser
Alle vores priser er i DKK og inklusiv 25% moms.
Der tilkommer ingen afgifter eller yderligere gebyrer end de som fremgår når købet foretages.

Betaling
Der kan betales med Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.

Beløbet for varerne trækkes fra dit kort umiddelbart efter, at en ordrebekræftelse samt det bestilte digitale produkt sendes via mail. Fortages dit køb uden for almindelig arbejdstid, i weekenden eller på helligdage, vil betalingen blive trukket den efterfølgende hverdag.
Ved kortbetaling tilkommer ingen betalingsgebyrer.

Forsendelse og levering
De fleste produkter fremsendes som digitale koder og indløses ligeledes elektronisk via vore standere på forevisningsstederne eller via leverandørens website. Visse produkter leveres dog ved fremsendelse af billetter med almindelig post. Billetterne og andre fysiske varer sendes til den adresse du oplyser i forbindelse med din bestilling.

Levering kan ikke ske til adresser udenfor Danmark, herunder, Færøerne og Grønland.
Levering kan ikke ske til en postboks.
Vi sender dine billetter indenfor 7 dage.
Hvis det ikke er muligt at validere den indtastede leveringsadresse, vil vi kontakte dig.

Fortrydelsesret
Når du handler hos Club Matas Film har du 14 dages fortrydelsesret på de produkter som er omfattet af de almindelige regler for returret. Fristen til at fortryde købet regnes fra den dato, hvor du modtager varen enten pr. e-mail eller tilsendt med posten.
Køb af biografbilletter er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført. Ved køb af billetter til forpremierer tilbyder vi dog ekstraordinært en 14 dages frist til at fortryde købet, under forudsætning af, at fortrydelsen sker senest 14 dage før forestillingens start.

Hvis du udnytter din fortrydelsesret, får du de penge tilbage, som du har betalt for varen, dog ikke eventuelle bestillingsgebyrer. Er der tale om postforsendte varer skal du selv betale returportoen.

Reklamationsret
På fysiske produkter gives 2 års reklamationsret. Der er grundlæggende ingen reklamationsret på forestillinger, der er afviklet i henhold til vanlige standarder. Er der imidlertid tale om berettiget reklamation har man selvfølgelig mulighed for at få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 27 97 78 28 eller [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: [email protected]

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected]

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” og umiddelbart efter, at du har opdaget manglen ved varen og umiddelbart efter afholdelse af forestilling.

Aflysninger
Det kan ske, at en af de forestillinger vi har udbudt billetter til, aflyses som følge af sygdom, teknisk svigt eller andre problemer. I sådanne tilfælde refunderer vi naturligvis hele billetprisen til køber inkl. eventuelle gebyrer og lignende. Club Matas Film er ikke ansvarlig for eventuelle øvrige omkostninger køber måtte have i forbindelse med en forestilling (transport, forplejning m.v.).

Misbrug
Ved misbrug forbeholder vi os retten til at nægte levering til bestemte adresser, nægte betalinger foretaget med bestemte betalingsmidler, samt at nægte adgang til clubmatasfilm.dk og clubmatasmandag.dk for bestemte IP-adresser.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik for clubmatasfilm.dk og clubmatasmandag.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Club Matas Film tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.