For fysiske produkter gælder forbrugeraftalelovens almindelige regler om fjernsalg. Dette betyder du har 14 kalenderdages fortrydelsesret fra den dag du modtager produktet. Ønsker du at fortryde skal dette meddeles VIPbutik.dk skriftligt inden 14 dages fristens udløb, og produkterne skal tilbageleveres til VIPbutik.dk senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse er afgivet. Dvs. at du i alt har op til 28 dages returret. Produkterne skal tilbageleveres i samme stand og mængde som du har modtaget dem. Produkterne skal tilbageleveres i original emballage. Tilbagelevering sker for købers regning og risiko.

Når du køber oplevelser i VIPbutik.dk gælder nedenstående betingelser, som du bedes acceptere før du kan sende din bestilling.
Ved køb af billetter til biograf-, teater- og lignende forestillinger er man ikke beskyttet af forbrugeraftalelovens almindelige regler om fjernsalg og den dermed forbundne 14 dages fortrydelsesret. Alligevel har VIPbutik.dk valgt at yde den service, at medlemmer kan fortryde deres billetkøb indenfor 14 dage under den forudsætning, at fortrydelsen sker senest 14 dage før forestillingens start, så vi har en chance for at komme af med billetterne til anden side.

Fortrydelsesretten løber fra den dag købet bekræftes på den mail du modtager fra os. Hvis fortrydelsen drejer sig om billetter der er fremsendt med post, skal du returnere disse og selv betale den dermed forbundne porto. Derefter refunderer vi billettens pris eksklusive et eventuelt bestillingsgebyr. Billetterne må ikke returneres pr. efterkrav. Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Hvis fortrydelsen drejer sig om billetter, der håndteres via standerne på forestillingsstedet, er proceduren som følger:
– Er billetterne endnu ikke afhentet, annulleres den fremsendte kode, hvorefter beløbet refunderes til køber.
– Er billetterne allerede afhentet, skal køber returnere billetterne til vores adresse (se andetsteds) og selv betale den dermed forbundne porto, hvorefter beløbet refunderes. Billetterne må ikke returneres pr. efterkrav.

Hvem handler du med her på webshoppen?
Webshoppen leveres af: VIPbutik.dk ApS (CVR nr. 34480176).
Holmelund 19
5560 Aarup
e-mail: [email protected]
servicetelefon: 27 97 78 28

Priser
Alle priser i VIPbutik.dk er i danske kroner og inklusiv moms.

Betaling
Betaling skal ske med Dankort eller Visa Dankort.
Beløbet for varerne trækkes fra dit kort samtidig med, at der sendes en bekræftelse via mail på at varen er afsendt. Der trækkes aldrig et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Læs endvidere om vores udvidede fortrydelses service.

Forsendelse og levering
De fleste billetter håndteres elektronisk via vore standere på forevisningsstederne. Visse forestillinger afvikles dog ved fremsendelse af billetter med almindelig post. Billetterne og andre fysiske varer sendes til den adresse du oplyser i forbindelse med din bestilling.

Levering kan ikke ske til adresser udenfor Danmark, herunder, Færøerne og Grønland.
Levering kan ikke ske til en postboks.
Vi sender dine billetter indenfor 7 dage.
Hvis det ikke er muligt at validere den indtastede leveringsadresse, vil vi kontakte dig.

Fortrydelsesret
Når du køber billetter hos VIPbutik.dk har du ekstraordinært en 14 dages frist til at fortryde købet regnet fra den dato, hvor du modtager varen, under forudsætning af, at fortrydelsen sker senest 14 dage får en forestillings start.
Hvis du udnytter din fortrydelsesret, får du de penge tilbage, som du har betalt for varen, dog ikke eventuelle bestillingsgebyrer. Er der tale om postforsendte varer skal du selv betale returportoen.

Reklamationsret
På fysiske produkter gives 2 års reklamationsret. Der er grundlæggende ingen reklamationsret på forestillinger, der er afviklet i henhold til vanlige standarder. Er der imidlertid tale om berettiget reklamation har man selvfølgelig mulighed for at få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected].

Aflysninger
Det kan ske, at en af de forestillinger vi har udbudt billetter til, aflyses som følge af sygdom, teknisk svigt eller andre problemer. I sådanne tilfælde refunderer vi naturligvis hele billetprisen til køber inkl. eventuelle gebyrer og lignende. Men VIPbutik.dk er ikke ansvarlig udover billettens pris for de omkostninger køber har haft derudover (transport, forplejning m.v.)

Misbrug
Ved misbrug forbeholder vi os retten til at nægte levering til bestemte adresser, nægte betalinger foretaget med bestemte betalingsmidler, samt at nægte adgang til VIPbutik.dk for bestemte IP-adresser.

Persondatapolitik
VIPbutik.dk benytter information om kundernes køb med den hensigt at optimere hjemmesiden og dens brugermuligheder, ligesom statistiske data giver os et billede af de brugere og kunder, der besøger siden. For at du kan handle i webshoppen, er det nødvendigt, at du lader dig registrere med navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger registreres kun internt hos VIPbutik.dk ApS, og vi opbevarer dem i fem regnskabsår, som bogføringsloven kræver. Derefter bliver de slettet. Du kommer aldrig til at give os personlige oplysninger af vanvare. Vi gør på hjemmesiden tydeligt opmærksom på, når du skal give os den slags oplysninger for at kunne komme videre i bestillingen, og du har altid mulighed for at afbryde handlen, hvis du ikke vil aflevere de oplysninger, som vi beder om at få. De informationer, som du afleverer til os, er internt tilgængelige i det ordresystem VIPbutik.dk benytter. Vi opbevarer og overfører de nævnte oplysninger ukrypteret. Vi benytter ikke de registrerede oplysninger til andet end ordrebehandling. Vi bruger ikke oplysningerne til at sende dig e-mails med tilbud eller lignende, med mindre du tilmelder dig VIPnyheder på vores hjemmeside. Gør du det, kan du til enhver tid afmelde dig igen, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsmails. Som registreret hos VIPbutik.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig. Du skal bare kontakte os.